3 jucători de bază s-au înțeles cu Dinamo


Ieri a avut loc conferința de prezentare a lui Dario Bonetti la revenirea la Dinamo. Aici a fost prezent și Iuliu Mureșan, care a oferit noi informații fanilor dinamoviști.

„Sunt în discuții cu fiecare jucător pentru a-i convinge să continue. Cu Anton, Filip, am găsit o înțelegere să mai rămână la echipă. La fel și cui Răuță”, a declarat Iuliu Mureșan, în cadrul conferinței de presă de astăzi.

Datoriile se adâncesc pe zi ce trece la Dinamo. Aleix Garcia, spaniolul venit de la Manchester City ca un superstar, vrea să-și recupereze toți banii de la formația din „Ștefan cel Mare”! Suma pe care mijlocașul o vrea ar fi în jur de 300.000 de euro!

„Am primit vești proaste, pe lângă acel proces, cu Isma Lopez, a venit o informare cu Aleix Garcia, o sumă foarte mare. Avem mai multe căi de atac. Am făcut întâmpinare la FIFA și am informat de realitatea de la Dinamo, de la insolvență până la acele contracte ce au fost făcute de unii ce nu au bagat bani la club.

Ne vom adresa la Tas, dacă nu se rezolva la FIFA. Fiecare zi care trece, e o mare pierdere. Nu sunt speriat de sume, că nu mă sperie nimic în general. Dar sunt poveri foarte grele”, a declarat Mureșan la prezentarea lui Dario Bonetti.

Citește și:

Dario Bonetti: „Mă îngrijorează”

Previous Dario Bonetti: "Mă îngrijorează"
Next INCREDIBIL Cornel Țălnar îi ia apărarea lui Pablo Cortacero

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *