24.295€ vor intra în conturile clubului. Vezi de unde


Astăzi a mai apărut o veste bună, una poate neașteptată, în care în clubul Dinamo va intra o sumă de bani. 24.295€ nu este o sumă uriașă pentru un club de nivelul Ligii 1, dar este o sumă importantă pentru viața clubului Dinamo.

Asociaștia ”Dinamoviști pentru Dinamo” (ADPD), susținută foarte mulă vreme de legenda alb-roșilor, Cornel Dinu, a venit astăzi cu un anunț de ultimă oră. Este vorba de o sumă de bani care va intra în conturile clubului.

🔴500 pentru Dinamo‼️

🔴Situația complicată privind obținerea licenței ne obligă să facem tot ce ne stă în putință pentru ca Dinamo să treacă peste acest obstacol.

În urma mesajelor primite din partea suporterilor cotizanți în cadrul proiectului socios ADPD, Consiliul Director al Asociației s-a întrunit pentru a găsi modalitatea legală prin care întreaga sumă rămasă să ajungă în contul echipei Dinamo, respectiv 118 426 lei.

🔴S-a hotărât ca Asociația Dinamoviști Pentru Dinamo să cumpere de la club 500 de tricouri oficiale de joc , care odată achiziționate vor fi trimise apoi tuturor membrilor cotizanți ai Asociației.

În acest mod putem ajuta în demersul de obținere a licenței, iar voi, cei care ați luat parte la acest proiect îndrăzneț, veți primi câte un tricou oficial Dinamo.

🔺Extrasul de cont atașat.
Totul pentru Dinamo! , se arată în comunicatul emis astăzi de Asociația Dinamoviști Pentru Dinamo.

Citește și:

Un jucător de la Dinamo a câștigat procesul și săptămâna asta primește o sumă importantă

 

Previous Ion Marin surprinde: ”Cupa nu ar trebui să fie un obiectiv pentru Dinamo”
Next Un jucător de la Dinamo a câștigat procesul și săptămâna asta primește o sumă importantă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *