2 variante de stadion pentru Dinamo


Șefii lui Dinamo vor avea întâlniri zilele viitoare pentru a rezolva următorul stadion pentru ”acasă”. Vor fi discuții cu primarii Florentin Pandele (Voluntari) și Mircea Minea (Chiajna).

Cei de la birouri lucrează la aducerea de noi investitori, Ovidiu Burcă antrenează pentru resuscitarea echipei ce-a adunat trei eșecuri la rând, în paralel, oficialii lui Dinamo trebuie să stabilească și care va fi terenul pe care „câinii” să-și joace meciurile de acasă în cel mai scurt timp posibil.

Așa cum a declarat și administratorul special Vlad Iacob, formația va renunța la a-și disputa partidele la Clinceni, nemulțumită de starea gazonului.

Conform informațiilor GSP, dacă pentru meciul cu CSA Steaua, din weekendul 10/11 septembrie, se va lua în calcul să se dispute pe Național Arena, zilele următoare reprezentanții lui Dinamo vor discuta direct, față în față, cu primarul Voluntariului, Florentin Pandele, apoi cu cel al Chiajnei, Mircea Minea, pentru a afla care sunt condițiile de a găzdui „haita” de urgență.

Totodată, nu s-a renunțat la ideea de a disputa partidele de pe teren propriu pe arena „Arcul de Triumf”, trebuie găsită formula legală pentru eventuala închiriere a stadionului. Varianta închirierii stadionului „Anghel Iordănescu” din Voluntari le surâde oficialilor dinamoviști, fiind cea mai atractivă și pentru suporterii roș-albilor. Până când și-au modernizat propria arenă, ilfovenii au fost gazde pe „Ștefan cel Mare”.

Miercuri, urmează să fie o întâlnire cu primarul Pandele pentru a vedea care sunt clauzele pentru ca Dinamo să joace la Voluntari.

Citește și:

Diana Șoșoacă despre căsătoria Ilincăi Munteanu cu George Simion: ”Mi-e milă de fetița asta”

Previous Ore decisive privind vânzarea lui Dinamo
Next Dinamo a primit vestea cea mare

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *