2 plecări de ultimă oră de la Dinamo


-->
Dinamo a adus până în prezent 10 jucători, și s-a despărțit de nu mai puțin de 9. Asta până în această seară, când celor 9 li se mai adaugă alți 2. Nica și Nunic.

Conform FANATIK, Constantin Nica a plecat de la Dinamo. Fundaşul şi-a reziliat contractul cu echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare şi va deveni jucător liber. Marko Nunic a ajuns şi el la un acord şi se va despărţi de Dinamo.

Constantin Nica a fost primul transfer al lui Dinamo de la ridicarea interdicţiei de transferuri. Însă, ghinioanele l-au urmărit şi de această dată şi fotbalistul “câinilor” nu a prins decât un meci din septembrie, evoluând 66 de minute în confruntarea pierdută în Cupă cu FC Argeş, scor 1-2.

“Este adevărat. În această seară am reziliat contractul cu Nica. A fost o despărţire amiabilă. Mi-a spus că ar avea ceva din străinătate, însă nu am intrat în detalii”, a spus Iuliu Mureşan pentru FANATIK.

După ce au efectuat 10 transferuri, cei de la Dinamo încearcă să rezolve plecările jucătorilor care nu mai sunt doriţi la echipă. Marko Nunic şi Nikos Kainourgios sunt şi ei pe lista neagră a “câinilor”.

Din informaţiile aceleiași surse, Dinamo a ajuns la un acord de reziliere cu Marko Nunic, însă nu acelaşi lucru se întâmplă cu Kainourgios: “Cu Nunic lucrurile sunt în regulă, însă impresarul lui Nikos ne-a transmis la ultimele discuţii că încearcă să îşi găsească echipă şi dacă o va face, reziliază contractul”, a spus Iuliu Mureşan.

Citește și:

Toni Petrea speriat de Dinamo

Previous Toni Petrea speriat de Dinamo
Next Mesajul important din partea CS Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *