2 jucători riscă să fie amendați


Iuliu Mureșan a dezvăluit, înainte de meciul amical dintre Farul și Dinamo (2-2), care este situația lui Steliano Filip.

Fundașul și-a făcut publică dorința de a pleca de la Dinamo, având în vedere situația tensionată de la club, dar conducerea nu-l va lăsa să plece fără o ofertă bună pentru club.

În aceeași situație se află și Plamen Iliev, care nu mai dorește să continue în ”Ștefan cel Mare”, și se antrenează separat.

„Steliano e în aceeași situație ca Iliev, tot timpul dă mesaje, se plânge că nu mai poate, că nu mai rezistă, că nu doarme noaptea, că a primit sute de mesaje.

A greșit că a răspuns la anumite mesaje, trebuia să nu se uite la ele, pentru că doar te încarcă negativ. Poporul întotdeauna are dreptate, fanii au dreptate, dar trebuie să iei doar partea bună a lucrurilor.

Jucătorii sunt sub contract, iar cei mai mulți dintre ei vor să plece gratis, ceea ce e imposibil. Legea insolvenței nu ne dă voie să-i lăsăm să plece gratis, nici nu vrem. Să vină totuși cu o ofertă, o sumă rezonabilă, dar deocamdată nu există oferte”, a spus Iuliu Mureșan, la microfonul PRO TV.

Citește și:

Ce spune impresarul lui Sorescu despre transfer

-->
Previous Flavius Stoican, încântat de noul jucător
Next Atmosferă tot mai bună la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.