2 foști dinamoviști au semnat în Superliga


Chindia Târgoviște a anunțat transferul portarului Mihai Eșanu (24 de ani), plecat de curând de la Dinamo. Dinamo a retrogradat în Liga 2 cu Mihai Eșanu în poartă, dar goalkeeperul bucureștean va continua să apere în eșalonul de elită.

Eșanu a semnat cu Chindia Târgoviște și a fost prezentat astăzi ca jucător al formației dâmbovițene.

„Bun venit, Mihai Eșanu! Clubul nostru anunță transferul lui Mihai Eșanu (portar, 24 ani, a mai evoluat la CS Balotești, Daco-Getica și Dinamo București). Mult succes în tricoul Chindiei Târgoviște!”, se arată în comunicatul Chindiei.

Ivanov a semnat cu Botoșani

„Mijlocașul bulgar Antoni Ivanov a semnat cu FC Botoșani pe o perioadă de 2 ani! În vârsta de 26 de ani, Ivanov a mai jucat la Dinamo București, Universitatea Craiova, FC Voluntari, Gaz Metan, iar în Bulgaria la Septemvri Sofia, Montana, Sozopol. Antoni va purta numărul 4.

Bosniacul Rijad Sadiku a intrat în familia FC Botoșani pentru următorii trei ani! Nascut la Sarajevo, Rijad are 22 de ani și joacă pe postul de fundaș central. Echipele la care a mai evoluat au fost Rudar Prijedor, Mladost Kakanj, Zrinjski Mostar, Mladost Kakanj (toate din Bosnia si Hertegovina), Mouscron (Belgia). Pentru roș-alb-albaștri, Rijad va purta numărul 44”, se arată pe site-ul celor de la FC Botoșani.

Antoni Ivanov intrase în depresie după retrogradarea celor de la Dinamo, a anunțat Ovidiu Burcă, noul antrenor al „câinilor”. Foarte dezamăgit de contraperformanța la care a contribuit, mijlocașul bulgar nu se mai regăsea în „Ștefan cel Mare”.

„Am stat de vorbă cu Ivanov, îl înțeleg, e un jucător care are anumite aspirații. Are două variante: să rămână sau să existe un club care achite pentru el 50.000 de euro. Atunci, cei din conducere îi vor da drumul să plece.

El face parte din lotul nostru, l-am găsit dezamăgit, așa cum i-am găsit pe toți cei care au retrogradat anul trecut. Dar trebuie să iasă din depresie și să se reorienteze la fotbal”, a spus Ovidiu Burcă, la Radio Dinamo 1948.

Citește și:

Concluzia după o nouă întrevedere Dinamo – Murad: ”Povești”

Previous Zăvăleanu confirmă interesul lui Shoucair
Next Negoiță confirmă interesul lui Shoucair

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *