--> -->

17 jucători pot pleca de la Dinamo


-->
Dinamo se pregătește de barajul de promovare-retrogradare, însă ce e mai rău se preconizează pentru „câini” dacă aceștia vor ajunge în Liga 2.

Dacă Iuliu Mureșan este hotărât să plece de la Dinamo, iar situația lui Dusan Uhrin este incertă, o altă problemă apare acum pentru formația din „Ștefan cel Mare”.

Din cauza nemulțumirilor din punct de vedere financiar, mai mulți fotbaliști de la Dinamo vor pleca dacă formația cu 18 titluri în palmares va retrograda pentru prima dată în istorie.

Jucătorii fie i-au anunțat pe conducători că vor să plece, fie pe suporteri, fie au stipulat în angajamente că pot părăsi gratis gruparea dacă „haita” ajunge în Liga 2. Bonus: Iuliu Mureșan e decis să se despartă cât mai curând posibil de Dinamo, Răzvan Zăvăleanu insistând să nu ia o hotărâre pripită în această perioadă, iar Dusan Uhrin a declarat public, când a fost întrebat dacă mai continuă în cazul retrogradării: „Nu știu, chiar nu știu acum”.

Pot pleca 17 jucători

Potrivit GSP, Ricardo Grigore și Marco Ehmann, ambii crescuți de academia „câinilor”, au anunțat șefii clubului că vor să plece de la echipă în vară, chiar dacă Dinamo va reuși să rămână în Liga 1, dorind o nouă provocare.

Alt jucător care alege să plece la vară este Steliano Filip. Una dintre cauze ar fi suporterii, aceștia l-au acuzat de faptul că strică atmosfera din cadrul echipei.

Pe lângă cei trei, toți cei 17 jucători sosiți în perioada de transferuri din iarnă au stipulat în contract că pot părăsi echipa în cazul unei retrogradări, aceștia fiind: Tomozei, R. Patriche, I. Jovanovici, Pierret, Chesneau (împrumutat), Buleică, Cristiano, Celar (împrumutat), J. Rodriguez (împrumutat), Ivanov, Azankpo (împrumutat), Baptiste Aloe, Irobiso, Morar, Grădinaru, De Moura, Ivanovski.

Citește și:

Tari cu cei slabi! Dinamo, manita cu Clinceni

Previous Echipele probabile la Dinamo-Clinceni
Next Dinamo poate primi noi bani pe Sorescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *