17 ani fără Unicul Căpitan. Cu toții la Brănești


5 octombrie este o zi foarte neagră pentru toată suflarea dinamovistă, dar și pentru fotbalul românesc.  Este ziua în care, în 2000, Cătălin Hîldan a decedat pe teren.În minutul 74 al meciului amical dintre SN Olteniţa – Dinamo, Unicul Căpitan, care avea 24 de ani, a suferit un accident vascular cerebral, decesul fiind constatat de medicii de la spitalul din Olteniţa.

De atunci, Dinamo a decis retragerea tricoului cu numărul 11, iar fanii din Peluza Cătălin Hîldan cântă la fiecare meci în memoria lui.

Născut pe 3 februarie 1976, Hîldan a debutat la Dinamo în 1994 și a bifat 138 de meciuri pentru echipa alb-roșie. Acesta a avut și 8 convocări pe echipa națională, pentru care a marcat un gol. Astăzi, la 17 ani de la moartea acestuia, atât echipa de fotbal, cât și suporterii dinamoviști merg la mormântul Unicului Căpitan să-i aprindă o lumânare.

Echipa va ajunge după antrenament, cel mai probabil în jurul orei 13:00, în timp ce suporterii se vor strânge la ora 18:00, la Cora Pantelimon, pentru a pleca spre Brănești, localitatea unde se odihnește Cătălin Hîldan.

-->
Previous Doi dinamoviști joacă astăzi împotriva Danemarcei
Next GALERIE FOTO Dinamoviștii au mers astăzi la mormântul lui Hîldan

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *