14 jucători vor părăsi Dinamo în pauza de iarnă


Mircea Rednic a vorbit la final despre partida pierdută cu dobrogenii, dar și despre planurile „câinilor” pentru fereastra de mercato.

„Nu-mi convine situația. Dar am pierdut 3 fundași centrali, doi ieri (n.r. Pinto și Grigore), azi unul (n.r. Ehmann), la încălzire. Mai mult de jumătate din echipă a lipsit, dacă îi luăm în calcul și pe cei suspendați.

Chiar și așa, nu ne-am prezentat rău. Ok, eșecul e eșec, dar n-am avut ce să fac. A fost un joc util, am mai dat șansă unor jucători care au evoluat mai puțin. După ianuarie, accept să fiu judecat. Până acum, n-a fost ușor.

Farul e o echipă omogenă, joacă de ani buni împreună. Au jucători buni, le lași spațiu, te judecă!”, a declarat Rednic la final.

Apoi, Rednic a vorbit despre strategia din vară. S-a luat de stoperul Răzvan Popa, căruia i-a dezvăluit salariul. Popa a fost ridiculizat de George Ganea la golul doi al Farului:

„Nu mi se pare corect ca unui apărător de la Dinamo să îi strecori mingea printre picioare. La Dinamo nu se poate așa ceva. Sunt obligat să schimb și voi schimba. De-acum sunt răspunzător 100%! Ai 5.000 pe lună, n-ai jucat la Iași, vii la Dinamo și te ridiculizează Ganea. A ieșit în repriza a doua pentru că spunea că nu mai are aer, a intrat răcit.

Am vrut să amânăm meciul. Ieri nu ne-am antrenat, ne-am izolat fiecare în camera lui. Au fost mai mulți jucători răciți.

Am avut și probleme cu portarii, probleme mari cu fundașii centrali. Am fundași de 8.000 de euro.. ăla trebuie să fie fundaș de fundaș! O să rămână doar vreo doi fundași centrali.

Am 4 atacanți, un singur gol au dat, Ivanosvki, și ăla din penalty, care nu se pune. O să plece mulți jucători. Suntem 40… Vor rămâne în jur de 18, pleacă 14”, q declarat Mircea Rednic la finalul meciului.

Citește și:

Florin Cîțu îl atacă pe Nicolae Ciucă: ”Da pentru toate măsurile PSD, nu pentru cele din PNL”

-->
Previous Dinamo poate rămâne fără un om important
Next Mircea Lucescu dorește un parteneriat cu Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *