14 amenzi după meciul Dinamo-FCSB


-->
Sancțiuni dure după derby-ul jucat de Dinamo cu FCSB, scor 0-3, în etapa 23 din Liga 1.

Partida dintre cele două rivale din Capitală nu a fost lipsită de incidente, astfel că Jandarmeria a aplicat mai multe sancțiuni dure .

Mai multe incidente au avut loc în tribunele stadionului din „Ștefan cel Mare” la derby-ul Dinamo – FCSB, iar un steward chiar a fost aproape de o tragedie după ce a fost lovit în cap cu o piatră trimisă din direcția galeriei formației roș-albastre.

Jandarmeria Română a emis un comunicat după meciul care a avut loc pe stadionul din „Ștefan cel mare” și a anunțat că au fost aplicate 14 amenzi, în valoare de 10.075 de lei. Totodată, forțele de ordine continuă verificările pentru a depista persoanele care au încălcat legile.

Comunicatul Jandarmeriei României:

„În legătură cu meciul de fotbal dintre echipele Dinamo București și FCSB, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

În urma încălcărilor cadrului legal în vigoare, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 10.075 lei, după cum urmează:

  • 7 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 4/2008, privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare;
  • 3 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cu modificările și completările ulterioare;
  • 4 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările și completările ulterioare.

Totodată, au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor pentru șapte fapte de natură penală, prevăzute de Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive, cu modificările și completările ulterioare.

În continuare, se fac verificări pentru identificarea și sancționarea altor persoane care au încălcat cadrul normativ în vigoare”, apare în comunicatul Jandarmeriei României.

Citește și:

Kato Xenia, mănăstirea unde simți Raiul pe pământ

Previous Revenire importantă la antrenamente
Next Dorința lui Iuliu Mureșan

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *