12 pentru play-off. Încă doi jucători la Dinamo


Dinamo a dat afară jucători, dar și a transferat pe bandă rulantă. Mircea Rednic încearcă să formeze o echipă competitivă la Dinamo și pentru asta a adus nu mai puțin de 12 fotbaliști! Ultimii doi sunt fundași, unul lituanian, Linas Klimavicius, 29 de ani și fundașul dreapta francez Damien Dussaut, 24 de ani. Ei au semnat astăzi cu Dinamo, dar nu vor fi deocamdată prezentați pe site-ul oficial.

Linas Klimavicius este un fundaș central de 1.90 metri. Ultima dată a evoluat la Zalgiris Kaunas, vicecampioana Lituaniei, unde l-a avut coleg pe Liviu Antal. De asemenea, el este om de bază în echipa națională a Lituaniei. În partida de pe teren propriu din Liga Națiunilor contra României, scor 1-2, Linas a fost integralist.

Damien Dussaut, fundaș francez care evoluează atât în centru, cât și pe în stânga defensivei, a jucat la Valenciennes B și Standard Liege și a venit liber de contract.

McDermott, Reda Jaadi, Naser Aliji, Ndiaye, Zenke, Rachid Ait Atmane, Montini, Christovao, Ioan Filip, Mustoe, Damien Dussaut și Linas Klimavicius sunt cei 12 jucători aduși în acest mandat de Mircea Rednic

Ce jucători au plecat de la Dinamo:

Penedo – deocamdată e liber de contract, Mihai Popescu(St Mirren), Popovic (Hermanstadt), Sergiu Hanca (KS Cracovia), May Mahlangu (Ludogorets, a plecat în august), A Tîrcovenu (Viitorul), Vlad Olteanu (Poli Timișoara), Mihai Neicuțescu (Chindia Târgoviste), Robert Moldoveanu (Petrolul Ploiești) Kino Delorge(KSK Lierse), Teddy Mezague(fără angajament), Gicu Grozav (fără angajament), Armando Cooper, Daniel Subotic(fără angajament) Axente, Eșanu, Tade, Gomelt(Crotone)

Ce jucători au rămas la Săftica și nu vor mai primi șanse:
Ivan Pesic, Katsikas, Laurențiu Corbu, Șerban

Citește și:

VIDEO EXCLUSIV Liviu și Denis Ciobotariu s-au întâlnit pe malul mării. Interviu în oglindă

-->
Previous VIDEO EXCLUSIV Liviu și Denis Ciobotariu s-au întâlnit pe malul mării. Interviu în oglindă
Next Liviu Antal vorbește despre ultimul transfer al lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *