11 fotbaliști intră de luni la negocieri


Conducerea lui Dinamo va demara luni tratativele pentru a rezilia mai multe contracte din echipă, în schimb urmând a fi aduși cinci fotbaliști, țintele fiind pentru axul central al formației.

Stoican pleacă luni în America, dar înainte de a părăsi țara a avut discuții cu oficialii clubului. „Vedeți cu cine puteți rezilia, în funcție de interesele lui Dinamo, apoi ținem legătura ca să vedem pe cine aducem!

Eu pot lucra cu absolut orice jucător, doar să fie cu mintea și cu sufletul la Dinamo, altfel nu contează numele și salariul, ne dăm mâna și în tribună sau «la revedere»” a fost mesajul pe care „Stoicanetti” l-a transmis reprezentanților bucureștenilor.

Oficialii clubului din Ștefan cel Mare au confirmat faptul că de luni vor demara tratativele pentru a rezilia cu mai mulți jucători ai grupării.

Dinamoviştii încearcă să se încadreze în noul buget, mai ales că mulți dintre cei 43 de fotbaliști înregistrați la LPF nu au adus niciun plus în prima parte a sezonului. În plus, sunt jucători care nu mai intră în planurile conducerii roș-albilor.

Așa cum a informat GSP.ro încă de zilele trecute, și Stoican, și conducerea au discutat și consideră că l-au convins pe Plamen Iliev să se întoarcă în Ștefan cel Mare, după ce bulgarul a avut divergențe cu Mircea Rednic.

Tehnicianul va avea o discuție față în față cu Matei și cu Filip, care nu mai erau nici ei doriți de fostul antrenor, şi va vedea dacă îi va păstra în lot.

E clar că nu mai sunt în planurile de viitor: Costi Nica, Petar Gluhakovici, Răzvan Popa, Andre Pinto, Nikolaos Kainourgios, Michel Espinosa, Marko Nunici, Cătălin Țâră, Mihai Neicuțescu și Robert Moldoveanu, unii dintre ei urmând a fi împrumutați.

Rămâne Ivanovski

În schimb, un străin care sigur va fi păstrat în lot este macedoneanul Mirko Ivanovski, atacantul care a marcat un gol în 14 meciuri, el fiind dorit de Stoican la Dinamo încă din primul său mandat, în urmă cu 7 ani.

Din informațiile GSP, Dinamo va transfera maximum 5 fotbaliști la începutul lui 2022, fiind căutați în mod special jucători români sau străini care știu ce înseamnă Liga 1 și clubul din Ștefan cel Mare. Stoican caută fotbaliști pentru axul central al echipei, de la fundași, mijlocași și atacanți de zonă centrală.

Citește și:

MM Stoica despre ”Hakimi” Sorescu: ”Nejustificat”

-->
Previous Bani de la guvern pentru Dinamo
Next Veste teribilă la Dinamo: "Nu se știe dacă va mai putea juca fotbal"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *