10,6 la sută din acțiuni au trecut la DDB: ”Asta am plătit”


Ionel Dănciulescu, Ante Puljic, Cristi Hîldan și Alexandru Anghel, membru în boardul DDB au ținut astăzi o conferință de presă în care au explicat ce înseamnă acest proiect socios și ce s-a plătit până acum din banii strânși.

”Au fost zile în care ne-am poticnit, și este foarte bine că ne-am adunat frate lângă frate, sunt emoționat pentru că sunt doi ani de zile în care am tras unul de altul. Suporterul dinamovist a schimbat ceva în bine din mentalitatea oamenilor. Ei au înțeles că trebuie să vină în momentele grele nu doar cu vorbele, ci și cu faptele

Greul de acum începe. Eu am mare încredere în acest proiect, scopul final este să salvăm ce iubim mai mult, Dinamo București. La început toată lumea te privește sceptic. Noi am fost pacifiști”, a declarat Cristi Hîldan.

”Eu cred că asistăm la un moment unic în tot ceea ce înseamnă fotbalul românesc, Peluza Cătălin Hîldan să fie alături de o echipă de fotbal, de Dinamo, acești băieți minunați sunt alături de echipă financiar și pot să ajute cum pot. Caracterele se arată când sunt momente grele. Eu sunt convins că vom ieși din această criză. Este un început promițător, greul va fi mai mare de acum, dar dacă suntem uniți vom reuși să trecem peste orice moment. Sunt de admirat, merită felicitări, și sper ca toți dinamoviștii să vină alături de noi în acest program

Ar trebuie să fie o motivație pentru echipă. Trebuie să-i înțelegi prin suporteri prin ce trec și să dea mult mai mult pe teren pentru ei”, a declarat Ionel Dănciulescu.

”Cred că DDB este un proiect foarte bun pentru club, este foarte important pentru jucători că vedem că sunt mulți suporteri care muncesc să țină clubul în picioare, suntem mândri de ei pentru că vor să ne ajute, este semnificativ pentru noi”, a declarat Ante Puljic.

10% din club sunt 10% din acțiunile clubului. Avem drepturi de 10% și la profit și la pierdere. Evident că ne vom asuma și datoriile.Încă nu avem situația echipei, la modul de audit. La ANAF sunt datorii de mai puțin de 2 milioane de euro. Nu este ceva foarte grav. Când ne-am calificat în UEFA cu Bilbao, profitul echipei a fost de peste 2 milioane de euro. Noi vrem să dezvoltăm Centrul de copii și juniori, să stimulăm și vânzarea de bilete. Cele 10% din acțiuni au fost 1 leu. Noi am plătit datoriile clubului către jucători, salariile din noiembrie ale jucătorilor echipei mari, salariile din decembrie ale copiilor și juniorilor, dar și salariile staff-ului pe noiembrie. Pe noi ne interesează ca acest club să meargă bine.

În cazul în care va veni un investitor vom vedea. Evident că dacă vine un investitor suntem deschiși. Există unul sau doi investitori interesați, dar nu știm nimic concret. Noi avem în plan să luăm cât mai multe acțiuni, să strângem 1 milion de lei până la finalul campionatului pentru a plăti datoriile. Există control pentru că avem un membru în Consiliul de Administrație. Dacă programul va genera 3 milioane de euro pe an putem fi acționari majoritari”, a declarat Alexandru Anghel, membru în boardul DDB.

Citește și:

Veste proastă pentru ”câini” într-un moment greu financiar

-->
Previous Veste proastă pentru ”câini” într-un moment greu financiar
Next VOR o MINUNE Dinamo reușește cea mai frumoasă victorie a sezonului. Dusan Uhrin: ”Sper”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *