​Florentin Petre a răbufnit pe facebook: „Toţi fotbaliştii fumează şi consumă alcool. Patrick e victima unor gazete îndoielnice”


Florentin Petre a dorit să clarifice situaţia fiului său și  a postat în această după amiază, pe pagina lui de facebook, un text care se doreşte o lămurire a situaţiei actuale a fiului său, proaspăt împrumutat la Sepsi Sf. Gheorghe.

„Aş dori să dau nişte explicaţii cu privire la situaţia fiului meu, Patrick. Nu mă simt tocmai confortabil, ba chiar e o perioadă pe care aş descrie-o ca fiind apăsătoare şi neagră a vieţii mele.

Patrick nu e un tânăr vicios şi nici un fotbalist lipsit de talent. Şi nu spun asta neapărat din postura de tată. A muncit de copil şi a visat mult să fie titular la echipele româneşti de marcă. E de neînţeles de ce e atât de vehementă presa în a-l denigra sistematic, în condiţiile în care, să fim serioşi, aproximativ toţi fotbaliştii fumează şi consumă alcool”, îşi începe Florentin postarea de pe facebook.

Fostul căpitan al lui Dinamo, a transmis și un mesaj presei sportive Române:
„Presa românească a ajuns o cloacă unde articolele sunt neasumate şi scrise fără nicio bază reală.
Astfel de oameni, cu textele lor, pot pune capăt carierei unui tânăr care ar putea aduce valoare fotbalului românesc. Nici măcar nu au acordat dreptul la replică şi nici nu au vrut să înţeleagă că ceea ce au primit la redacţie de la un răuvoitor, nu e decât o fotografie, realizată pe ascuns, cu ceva timp în urmă şi nicidecum nu e recentă. Ipostaza nu e una tocmai fericită. Ca părinte şi sportiv, nu aprob viciile în viaţa sportivă, dar nici nu poate condamna cineva până la excludere un tânăr de douăzeci de ani, pentru că a exagerat în grupul său de prieteni la un moment dat. Asta nu-l face un fotbalist prost sau nepregătit”.

Textul postat azi de Florentin Petre pe facebook se încheie cu o nouă referire la „gazetele îndoielnice care terfelesc oameni”, dar şi cu o încurajare pentru Patrick:

„Sunt mâhnit pentru că etichetele sunt puse de gazete îndoielnice care, în goana după click-uri şi vizualizări, terfelesc oameni, aduc nefericire şi ruinează cariere. Fiul meu, Patrick, nu e unica victimă. De-a lungul anilor, suferinzi au tot fost. Păcat, însă, că puţini înţeleg că în spatele unui titlu de-o şchioapă, adevărul tinde către zero. Patrick este educat să nu renunţe, să fie puternic şi să creadă în visul lui. Dar, dacă nişte publicaţii imorale se dovedesc a fi atât de influente, înseamnă ca sportul în România e în agonie”.

Previous Cine va fi al treilea transfer al lui Dinamo
Next Handbaliștii dinamoviști și-au aflat adversarii din grupele EHF

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *